با ماده مخدر شیشه و علائم اعتیاد به آن آشنا شوید!

ماده ی مخدر شیشه چیست

حتما نام ماده مخدر شیشه را شنیده‌اید اما می‌خواهیم در این مقاله دقیقا به شما بگوییم ماده مخدر شیشه چیست و چگونه ساخته می‌شود؟ علائم اعتیاد به شیشه در رفتار و جسم فرد مصرف کننده چیست؟ با ما همراه باشید.

مواد مخدر شیشه چیست؟

مواد مخدر شیشه یا کریستال یک ماده محرک بسیار قوی است. می‌توان گفت شیشه، قوی‌ترین نوع مت‌آمفتامین است. مت آمفتامین خود مصرف پزشکی دارد اما نوع غیرقانونی آن یعنی شیشه در آزمایشگاه‌ها تولید می‌شود و با نام‌هایی مثل کرانک، آیس، مت در بین مصرف کنندگان شناخته می‌شود. ساختار شیشه به لحاظ شیمیایی شباهت زیادی به آمفتامین دارد اما اثراتی که روی سیستم اعصاب مرکزی می‌گذارد بسیار قوی‌تر است. برای آشنایی بیشتر با اینکه آمفتامین چیست مقاله دیگر نوروکمپ را بخوانید.

 

تلفن مشاوره نوروکمپ

برای دریافت مشاوره بر روی تصویر بالا کلیک نمایید.

 

ماده مخدر شیشه چگونه ساخته می شود؟

همان طور که گفتیم شیشه در آزمایشگاه به صورت مصنوعی ساخته می‌شود. اغلب این آزمایشگاه‌ها در زیرزمین خانه‌ها و یا کارگاه‌ها قرار درد که بسیار خطرناک است چرا که مواد شیمیایی در ساخت شیشه به کار می‌رود که می‌تواند باعث انفجار شود.

 

در مورد امکانات کمپ ترک الکل نورو متخصص در ترک مشروبات الکی بیشتر بدانید.

 

ماده مخدر شیشه چگونه ساخته می شود

البته شیوه تولید این ماده در آزمایشگاه‌ها متفاوت است. همچنین تنوع ترکیبات شیمیایی که در تولید شیشه به کار می‌رود بسیار زیاد است. ترکیب کردن این مواد شیمیایی می‌تواند سلامتی سازندگان این مواد را تهدید کند و آن‌ها را مستعد بیماری هایی مانند تنگی نفس، سرفه، درد سینه، سرگیجه و اختلالات تنفسی نماید.

موضوع خوابیدن بعد از مصرف گل در مقاله دیگری بررسی کرده ایم که پیشنهاد می‌کنیم مطالعه نمایید.

 

شکل مواد مخدر شیشه

شکل ظاهری شیشه: شیشه پودری کریستالی همانند خرده شیشه است که رنگی سفید و براق دارد و بی‌ بو و تلخ مزه است و به راحتی در آب یا مشروبات الکی حل می‌شود.

 

طریقه مصرف شیشه مخدر

طریقه مصرف شیشه

یک روش به این صورت است که شیشه را به راحتی در آب یا الکل حل ‌کرده و در رگ تزریق می‌کنند. روش دیگر دود کردن (تدخین) و یا بلعیدن آن و یا استنشاق از راه بینی است. جالب است بدانید حتی شیوه مصرف شیشه در خلق و خوی فرد مصرف کننده تاثیر گذار است. برای اطلاع بیشتر در مورد  عوارض شیشه  مقاله ی دیگری از نوروکمپ را بخوانید.
طبق گفته مصرف کنندگان پس از استفاده از آن دچار حالت سرخوشی شدیدی می‌شوند که به این حالت در اصطلاح راش یا فلش گفته می‌شود. اما باید بدانید که این حالت کاملا موقتی است. اثرات مصرف شیشه به‌ شکل تدخینی ۸ تا ۲۴ می‌باشد و ۵۰ درصد ماده مصرفی ظرف مدت ۱۲ ساعت از بدن دفع می‌گردد. مصرف شیشه بسیار خطرناک است و مشکلات روانی شدیدی در فرد ایجاد می‌کند.

اگر میخواهید درباره علائم اعتیاد به الکل و  اینکه ترک الکل چند روز طول میکشد اطلاعات کسب کنید مقاله دیگر ما را بخوانید.

 

پس از مصرف شیشه فرد در بدن چه اتفاقی می‌افتد؟

پس از مصرف شیشه توسط فرد، ماده شیمیایی به نام دوپامین قسمت‌هایی از مغز را که احساس لذت را ایجاد و تنظیم می‌کند، فعال می‌کند که باعث می‌شود فرد احساس سرخوشی و انرژی نماید. با مصرف شیشه فرد به سرعت معتاد می‌شود و با ادامه استفاده از این ماده محرک، نسبت به آن تحمل ایجاد می‌شود. این بدان معناست که فرد به دوزهای بالاتر نیاز دارد تا همان احساس اولیه را تجربه کند. هر چه دوز مصرفی بیشتر باشد، به تبع آن خطرات آن نیز بیشتر خواهد بود.

در رابطه با عوارض ماری جوانا بر بدن در مقاله دیگر نوروکمپ بخوانید.

 

علائم مصرف شیشه

با مصرف شیشه گروهی از علائم موسوم به علائم مسمومیت در فرد مصرف کننده ایجاد می‌شود. البته علائم اعتیاد به شیشه در همه افراد به یک شکل و با یک شدت بروز پیدا نمی‌کند. فرد با مصرف شیشه احساس خوشی و احساس توانمندی زیادی می‌کند. سرخوشی، پرحرفی و بی‌ملاحظه بودن در رفتارش موج می‌زند. این حالت سرخوشی در مرحله اول مصرف شیشه چیزی حدود 5 تا 30 دقیقه طول می‌کشد اما فرد برای اینکه این حالت را به طور مکرر تجربه کند ماده مصرفی خود را به چند قسمت تقسیم کرده و به دفعات مصرف می‌کند.

اعتماد به نفس و قدرت تمرکز او بالا می‌رود و نیاز کمتری به خواب و غذا احساس می‌کند و به همین دلیل دچار کاهش وزن می‌شود. این افراد می‌توانند روزها بدون نیاز به خواب بیدار بمانند. تمایل به انجام کارهای تکراری مانند تمیز کردن خانه در این افراد دیده می‌شود.

گاهی این افراد دچار توهم دیداری و شنیداری می‌شوند به این صورت که تصور می‌کنند اشباح و روح‌هایی را می‌بینند که در حال خیانت و رابطه با همسر او هستند و توهم شنیداری هم به صورت شنیدن صداهایی است که در حال صحبت درباره او هستند.

برخی  عوارض مواد مخدر شیشه هم در ظاهر و جسم او ایجاد می‌شود. پس از مصرف نوعی احساس گرما و قلقلک در پوست خود احساس می‌کنند و به همین دلیل پوست خود را مرتبا می‌خارند به طوری که تبدیل به زخم می‌شود. گاهی هم احساس می‌کنند حشره‌ای زیر پوستشان است و در موارد شدیدتر دچار افکار هذیانی شده و با چاقو به دنبال حشرات موذی در زیر پوست خود می‌گردند.

قرص های بی دو از مواد مخدری هستند که خیلی شناخته شده نیستند در مورد اینکه قرص ب۲ چند روز در بدن میماند در مقاله ی دیگری از نوروکمپ صحبت شده است.

علائم مصرف شیشه

گشادی مردمک‌ها، خشکی دهان، سردرد، تغییرات فشار خون، بی‌نظمی ضربان قلب از دیگر عوارض مصرف شیشه است. حمله‌های قلبی و سکته‌های مغزی در این مرحله ممکن است اتفاق بیفتد. در مصرف شدیدتر، کما، تشنج و حتی خطر مرگ وجود دارد.

در ادامه این مقاله کمپ ترک اعتیاد لاکچری نورو کمپ شما را با نشانه ها و علائم اعتیاد به شیشه آشنا می‌کنیم.

 

آیا مواد مخدر شیشه بو دارد؟

مواد مخدر شیشه هیچ بوی خاصی ندارند و استفاده از بوی مواد مخدر شیشه برای تشخیص مصرف بسیار دشوار است. اما افرادی که از این ماده ی مخدر مصرف کرده باشند تعرق بد بویی دارند. بهتر است برای تشخیص مصرف شیشه از علائم دیگری استفاده کنید.

 

نشانه ها و علائم شیشه در بدن

زمانی که فرد به شیشه اعتیاد پیدا می‌کند علائم شیشه در بدن او پدیدار می‌شود. همچنین تغییراتی در رفتار او ایجاد می‌شود که با مشاهده این علائم و تغییرات می‌توان تشخیص داد فردی شیشه مصرف کرده است.

بوی مواد مخدر گل شبیه چیست؟ پاسخ را در مقاله دیگر ما بخوانید.

 

نشانه ها و علائم جسمی اعتیاد به شیشه

فعالیت بیش از حد، احساس انرژی زیاد، بالا رفتن دمای بدن، افزایش ضربان قلب، افزایش فشارخون، لرزش دست‌ها، خشکی دهان، بوی بد دهان، خراب شدن دندان‌ها، گشاد شدن مردمک چشم، گود رفتگی زیر چشم و … برخی از این علائم فرد معتاد به شیشه هستند.

 

نشانه ها و علائم رفتاری اعتیاد به شیشه

عدم تمرکز، سوء برداشت از رفتار دیگران، پرحرفی، پرخاشگری، سوءظن، خشم، بدبینی (پارانویید)، بی‌قراری، توهم و هذیان گویی

حالا که با علائم اعتیاد به شیشه آشنا شدید توصیه می‌کنیم به محض دیدن این علائم در اطرافیان خود او را به یک کمپ ترک اعتیاد معتبر معرفی کنید و سریعا روند درمان او را آغاز نمایی چرا که هر چه روند درمان و  ترک شیشه  دیرتر انجام شود فرد علاوه بر این که عوارض بیشتری را تجربه خواهد کرد ترک هم برایش دشوارتر خواهد شد.

 

تلفن مشاوره نوروکمپ

برای دریافت مشاوره بر روی تصویر بالا کلیک نمایید.


5 پاسخ

یک دیدگاه بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی با * نشان گذاری شده اند