هروئین چیست؟ بررسی عوارض و علائم هروئین بر بدن

مواد مخدر هروئین

 

مواد مخدر هروئین که توسط میلیون ها نفر در سراسر جهان استفاده می‌شود و متاسفانه محدود به سن و قشر خاصی هم نمی‌شود، آسیب های زیادی را برای فرد مصرف کننده هروئین ایجاد می کند که متاسفانه بعد از گذشت مدت طولانی بروز پیدا خواهد کرد. اگر می‌خواهید بدانید هروئین جزء کدام مواد اعتیاد آور است و درباره‌ی اینکه هروئین چیست و چه عوارضی دارد اطلاعاتی جامعی بدست آورید این مقاله را تا انتها بخوانید.

 

مواد مخدر هروئین چیست؟

هروئین که با نام دیامرفین یا دی‌استیل مرفین نیز شناخته می‌شود یکی از مشتقات اپیوئیدها است. اپیوئیدها از خشخاش بدست می‌آیند. خانواده اپیوئیدها شامل تریاک، مرفین، کدئین پتدین، اکسی کدون، بوپرنورفین و متادون هستند. اینکه متادون چیست و بی خوابی ترک متادون چند روز است را در مقالات دیگر توضیح داده‌ایم.

در پاسخ به سوال هروئین از چیست باید بگوییم هروئین که قویترین نوع اپیوئیدها است طی روند شیمیایی پیچیده‌ای از کدئین و مورفین تولید می‌شود. در واقع هروئین یکی از مشتقات نیمه مصنوعی مرفین است که با انجام تقطیر از مرفین تولید می‌شود.

مورفین خود از تریاک بدست می‌آید اما با دستکاری و تغییر در مولکول مرفین ماده مخدر هروئین که بسیار قدرتمندتر و مخرب‌تر است بدست می‌آید و قدرت اثرگذاری بالایی دارد. برای آشنایی بیشتر با این ماده و عوارض ترک مورفین مقاله دیگر نوروکمپ را بخوانید.

بسیاری از افراد هروئین را به بهانه تفریح و ایجاد حس خوب و آرامش مصرف می‌کنند. شاید مصرف هروئین در ابتدا احساس آرامش در فرد ایجاد کند و دردهای جسمی و روحی او را به صورت موقت از بین ببرد اما در درازمدت عواقب و عوارض سنگینی بر جای می‌گذارد. البته از هروئین در زمینه پزشکی و با هدف درمان و کاهش درد بیماران استفاده می‌شود.

 

تلفن مشاوره نوروکمپ

برای دریافت مشاوره بر روی تصویر بالا کلیک نمایید.

 

 

طریقه مصرف هروئین

افراد مصرف کننده ماده مخدر هروئین معمولا آن را به شیوه‌های مختلف مانند تزریق وریدی، دود کردن و استنشاق کردن استفاده می‌کنند در مورد بوی هروئین در مقاله ” بوی هروئین شبیه چیست” بیشتر صحبت کرده ایم. مصرف هروئین بر گیرنده‌های اوپیوئیدی مغز اثر می‌گذارد و باعث می‌شود فرد در مدت زمان کوتاهی به این ماده وابستگی و اعتیاد پیدا کند.

پس از مدت کوتاهی از مصرف هروئین، حالت سرخوشی و لذتی به فرد دست می‌دهد. این حالت در بین معتادان به نام فلش یا راش رایج است. میزان ماده مصرفی و نحوه استعمال آن در شدت این حالت تاثرگذار است. البته مدت زمان این حالت بسیار کوتاه است.

نکته دیگر اینکه پس از مدتی نسبت به این حالت تحمل ایجاد می‌شود و لازم است فرد برای تجربه همان حالت سرخوشی دوز بیشتری از هروئین را مصرف کند که این روند باعث فرو رفتن بیشتر فرد در منجلاب اعتیاد می‌گردد.

پس از اثرات اولیه، مصرف‌کنندگان برای مدت زمان طولانی دچار حالت خواب‌آلودگی می‌شوند. هروئین روی سیستم عصبی مرکزی تاثیر گذاشته و بنابراین عملکرد ذهنی فرد دچار اختلال می‌گردد. علاوه بر این هروئین عملکرد قلب و عروق را کند می‌کند و باعث ایجاد وقفه تنفسی در فرد مصرف کننده می‌شود.

 

 

علائم مصرف هروئین

کسی که مواد مخدر هروئین مصرف می‌کند در ظاهر و رفتارش تغییراتی ایجاد می‌شود که با دیدن این تغییرات و علائم می‌توان تشخیص داد که مصرف کننده است این ماده مخدر از این نظر شباهت بسیاری با مواد مخدر کراک دارد . بهتر است با دیدن علائم هروئین در فرد سریعا در جهت درمان وی اقدام کنید و با رفتن به مراکز ترک اعتیاد خصوصی تهران و کمک گرفتن از افراد متخصص در این حوزه از پیشرفت اعتیاد به هروئین در عزیزان خود جلوگیری کنید. اما برای آشنایی بیشتر شما با علائم مصرف هروئین برخی از آن‌ها را در اینجا ذکر می‌کنیم :

 

علائم کسانی که هروئین مصرف میکنند

 

علائم اعتیاد به هروئین از لحاظ جسمانی

  • سرخوشی بیش از حد پس از مصرف
  • رخوت و سنگینی پس از گذشتن مدتی از زمان مصرف
  • از بین رفتن دردهای جسمانی
  • وجود زخم‌های زیاد در بازو و پاها
  • آبسه‌ها یا ورم‌های چرکی در سطح پوست
  • خارش شدید پوست
  • خشکی دهان
  • تعریق زیاد
  • حالت تهوع و استفراغ
  • تکرر ادرار
  • افت تنفسی

نشانه ها و علائم هروئین از لحاظ رفتاری

  • تحریک‌پذیری شدید
  • تغییرات ناگهانی در خلق و خو و رفتار
  • عدم تمرکز
  • رسیدگی نکردن به وضعیت ظاهری خود
  • از دست دادن علاقه
  • بی توجهی به امور مربوط به مدرسه و افت تحصیلی
  • غیبت‌های مکرر از مدرسه
  • بی میلی در ارتباط برقرار کردن با دوستان یا افراد جدید
  • عدم مشارکت در فعالیت‌های جمعی
  • درخواست مکرر برای دریافت پول
  • چرت زدن در زمان‌های نامناسب
  • اجتناب از فعالیت های تفریحی و سرگرمی

 

بیشتر بخوانید: ماده مخدر سورچه چیست

 

عوارض هروئین بر بدن چیست؟

مصرف هروئین در درازمدت عواقب سنگینی برای فرد در پی دارد. در رابطه با عوارض هروئین می‌توان به مواردی مانند اختلالات جنسی و روانی، مشکلات گوارشی، مشکلات کبدی و کلیوی، آسیب به قلب و مغز اشاره کرد. مصرف دوز بالای این ماده عواقبی مانند ایست قلبی و تنفسی، کما و اوردوز را در پی دارد.

 

— هروئین به چه شکلی است؟

اگر شما نگران این هستید که یکی از نزدیکانتان از هروئین استفاده می‌کند یا نه، مهم است که بدانید هروئین چه شکلی است و همچنین درباره نحوه رفتار شخصی که هروئین مصرف می‌کند اطلاعات داشته باشید. در این قسمت مقاله کمپ ترک اعتیاد لاکچری نوروکمپ به این موارد اشاره می‌کنیم.

در خالص‌ترین شکل، هروئین مانند یک پودر سفید رنگ به نظر می‌رسد اما می‌تواند به رنگ‌های دیگر هم باشد. زمانی که مواد افزودنی دیگر مانند شکر را برای رقیق سازی هروئین با آن مخلوط می‌کنند هروئین رنگ‌های دیگری مانند قهوه ای، خاکستری یا حتی سیاه به خود می‌گیرد.

مواد افزودنی که فروشندگان مواد مخدر به هروئین اضافه می‌کنند یکی دیگر از خطراتی است که در استفاده از این ماده مخدر وجود دارد.

ترک هروئین در کمپ

 

رهایی از این مخدر چقدر طول میکشد؟

تعیین مدت زمان رهایی از این ماده بسته به روش سم زدایی و دوز مصرفی متفاوت است و نمی توان مدت زمان معین و دقیقی را برای آن مشخص کرد. به این دلیل که در این دوران عوامل مهم دیگری مانند زمینه خانوادگی، توانایی جسمی و عوامل روانشناسی نیز بسیار تاثیرگذار است.

 

 

علائم رهایی از این ماده مخدر هروئین 

فردی که در حال سم زدایی است دچار عوارض می شود که ممکن است برایش آزاردهنده باشد. اغلب این افراد میل شدیدی به مصرف مواد دارند و از خود رفتارهای پرخاشگرجویانه نشان می‌دهند که این پرخاشگری ها به دلیل شرایطی که در آن قرار دارند تا حدی طبیعی است و باید اطرافیان و خانواده نقش حمایتی داشته باشند و در کنار فرد باشند تا این دوران را با کمک آن‌ها و همچنین استفاده از تجربه متخصص کمپ با موفقیت پشت سر بگذارند. از دیگر عوارض آن می‌توان به تعریق، عطسه، آبریزش بینی، درد مفاصل، لرزش بدن، اسهال، حالت تهوع، حالت سستی و رخوت، احساس ضعف، بی اشتهایی، بی خوابی یا کم خوابی، بی میلی جنسی، بی نظمی در قاعدگی زنان اشاره داشت.

 

اطلاعات بیشتر در مورد هروئین را از اینجا بخوانید :

— هرویین ساخت کجاست؟

در رابطه با تاریخچه ی هروئین و این که ساخت کدام کشور است باید بگوییم هروئین توسط یک دانشمند انگلیسی در سال 1874 ساخته شد اما دانشمدان آلمانی در سال 1890 تحقیقات بیشتری روی آن انجام دادند و نهایتا آن را بعنوان یک دارو معرفی کردند.

جالب است بدانید نام هروئین از کلیمه هیرو به معنای قهرمان گرفته شده است و دلیل انتخاب این نام هم اثرات و خواص شگفت انگیزی بوده که از هروئین دیده شده است. البته در ایران با اسامی گرد و دوا شناخته می‌شود.

 

تلفن مشاوره نوروکمپ

برای دریافت مشاوره بر روی تصویر بالا کلیک نمایید.


10 پاسخ

یک دیدگاه بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی با * نشان گذاری شده اند